CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Oct 13, 2011

E-day Review: Mini Pelamin

Isk isk. Makin berhabuk blog ni. Maaf sesangat, Deby makin busy sangat sekarang. Culture shock jap kat Imperial nie. Register je terus kena masuk lab. Baru semalam kena basuh ngan SV ngan sorang post doc tu. Eii malunya. Tapi padan muka sendiri sebab tak ada progress walhal dah sebulan kat sini. (nampak tak lajunya diorang ni? patut la top ranking. kalo masuk cambridge macam mana la gamaknye).

Ok, straight to the point. Deby nak share gambar2 mini pelamin lak. Hasil gubahan mama. Idea deby + mama + aunty intan + sesape la yang ada kat situ time tu. Simple je. Owh, sesapa nak sewa tempat duduk bulat tu gtau lar. ngeee.



Bantal beli kat kelantan. hahaha. walhal kat tesco ada je. 
I like this! beli kat KK home deco. yang roses tu lebihan goodies.



Biasa2 je kan? Deby memang tak nak over2. simple yet sweet. Hee. Nanti ada masa Deby update yang lain plak ye.

P/S: rindu En Tunang.

P/P/S: Ada orang getting engaged bulan 12 ni. Congratulations, dear.

10 comments:

uMIe MieSYa said...

nak sewa tempat duduk tu brape harga? email : ms.umie@yahoo.com atau ym : a_r_e_m_i_e_s

Cik Deby said...

deby dh email ye

Renee Meow said...

sgt sweet..! i lke.. :D

Cik Deby said...

thx renee dear

fatin hanani said...

simple ja tapi sgt cntik :)
fatin suka tgk :D
dah la warna favrte fatin hee :D

Cik tikah said...

cantiknya!! :)

CouLeur de Chiqu3 said...

cantik..nice DIY !

XieRza said...

cantik la gabungan pink and putih. sgt2 sweet.

picairin said...

spotlight beli mana ya deby?

Cik Deby said...

piccairin: spotlight beli kat tesco tak silap