CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Aug 28, 2012

Review: thepoplook best!

Hello. Deby tergerak hati nak buat post ni sebab Deby suka bangat dengan ThePopLook!

Haritu Deby ada beli satu baju (on Saturday) and today dah dapat dah. Deby beli ini:

And let me tell you, memang best sangat pakai. Material quality, boleh pilih size (unlike most online shopping sites), very prompt service. dan yang penting, FREE DELIVERY (i know, i'm a cheapskate).

Ni gambar camwhoring tadi sebab Mak Cu mintak:
abaikan bilik saya sbb saya tengah packing2

Suka bangat. Disebabkan suka bangat, Deby beli lagi 5 helai. Yelar, bekalan untuk saya bawak pulang ke London. Hiks (macam la tak boleh shopping kat London). Antara yang Deby beli:

Henley Tie Blouse
Button-down Blouse 

Psst. Lately ni suka shopping baju cenggini. Sebabnya 1) sangat comfy 2) sesuai dengan umur yang dah kurang muda remaja nie 3) leh cover perut buncitku. Hahaha.

I'm getting older and I can't accept it,



4 comments:

iedaurora said...

nampak sangat selesa ^_^

Cik Deby said...

ieda, memang comfy sangat!

bintanghati said...

wow .. the pop look mmg cantik ...
http://iambintanghati.blogspot.com
singgah ye nnt ...
iam B2B 2012..hehe

Cik Deby said...

Thanks singgah!

and yea, mmg cantik. nti deby update lg 5 blouses tu