CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nov 16, 2011

E-day review: Cincin

Salam semua,

Emm. Cincin deby simple je, murah je, nothing special. Hehe. Deby n en tunang pergi cincin hunting masa Habib Jewels tengah sale, and let me tell you memang berbaloi sangat! Cincin deby ni asal hqrga dia 3k lebih, dapat 50% off, so memang best! Jadi kalau nak beli cincin deby suggest pegi time sale, in fact aritu habib punya diamond fest memang berbaloi2.

Kata Mr F, cincin ni bentuk mcm heart sebab band dia design macam tu, and dia punya prongs bentuk cam crown, so maksud cincin ni: queen of my heart, sebab tu dia nak sgt deby pilih yang nie. (Awww, cair kejap bile die cakap camtu).







Diamond tak besar pon, kecik je. But i love it sooo much! I guess size doesn't really matters, but the thought that counts, kan? Hehe.





P/s: deby busy sangat sekarang. Huwaaaa


16 comments:

fRaMe+LenSeS said...

tahniah ye. ;)

azu said...

congrate deby..smile n hepy alwayz ya..juz a great moment wif te shining ring!

✿....rossa alina....✿ said...

WAHHH..DAH ENGAGE EHHH..PAPE PUN TAHNIAH..BTW SALAM SINGGAH.. :)

Che Kay said...

sweetnye cincin Cik Debby~ =)

misz ifah said...

congratz :)

Elie Lily said...

suwiiitnye! congrats n semoga berbahagia ya? :)

Alieza Dayasari said...

waaaa tahniah....
singgah usha entry usha iklan.
sama2 tmbh tabung blog.
salam singgah.

Cik Deby said...

thanks semua!!!

oli-go said...

waaaa..mau kawin sudah..tahniah..

deen azmee said...

wahhhh.. tahniah ye cik deby.. :)

ummiarissa said...

lawa rupanya cik deby ni...cute jer...cicin pun nampak simple dan cantik tapi berharga kan....thanks ye sudi singgah blog akk...tahniah!

Bayu Senja said...

Laaaa..ptt cam knal je tgk gambar ni...dlu slim je skang da debab ek? hahahhaha...

Cik Deby said...

thx semua.

ummiarissa: biase2 je, makeup yg lebih.

Bayu Senja: do i know you?

nurkaloi said...

hye nice pic
kaloi pun suke cncin yg simple
tak yah batu besar2 sgt pun ok kann

Alycia said...

simple but nice cincin camtu.. congrats..

tq singgah blog alycia ;)

Amierah Nabillah said...

wahhh. tahniah! :D hehe. cantiknya! ^___^