CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Dec 7, 2011

Somebody or Something Promote Link Deby kat Blog Lain

Salam semua,

Baru2 ni Deby pelik sangat napa follower Deby makin ramai, sedangkan Deby dah tak aktif blogwalking sebab Deby busy sangat2.

And bila baca Shoutbox Deby, ada orang post kunjungan balas. Walhal Deby dah tak buat bw , apatah lagi nak drop blog link Deby.

So Deby bukak blog orang yang post tu, tup tup tengok kat Shoutbox dia, ada orang (or something) post link Deby kat situ, macam ni:


Kawan2 semua, tu bukan Deby tau. Deby tak tau siapa, or apa yang buat nie. Kat banyak blog lak tu. Yes, its a good thing sebab naikkan no followers deby, tapi scary sebab Deby tak tau dari siapa. Apa tujuan dia buat camtu? Rasanye Deby tak ada sign up apa2 untuk naikkan traffic blog. bots ke?

Bila nama sendiri orang guna, rasa semacam pulak. Rasa nak marah pon ye.

Ada pendapat tak sesapa? Napa ek leh jadi camni.

>,<

1 comment:

deen azmee said...

wahhhh.. untung la ada org tolong promote.. hurmmmm.. maybe tunang cik deby ker? ce cuba tanya dia tengok.. hehehe.. ;)