CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Dec 13, 2011

E-day Review: MUA, hand bouquet & baju

Hahaha. Ni style malas ni, 3 in 1.

Deby lupa sangat nak review MUA Deby masa tunang aritu. Deby hire Vee, MUA yang comel itu. Hehe

Majlis Deby start kul 11, so Vee datang dalam kul 9 lebih macam tu. All in all, Deby puas hati la dengan hasil tangan Vee. Cantik and sweet dalam gambar. Cuma Deby mintak dia kurangkan sket tang mata tu, sebab agak berat. Dah la mata saya ni sepet, tenggelam jadinya. Hihi.

Baju pulak, Deby tempah je. Beli kain lace + satin tu kat Semua House. baju ni dulu berdrama gak lak. Masa beli kain macam okay. Bila dah siap baju macam tak best la plak, Rasa dull je. So akhirnya tambah beads pink kat bunga2 tu. Tu pun still simple lagi. Tapi sebab dah tak cukup masa, redah je lah. Hihi
Veil tu sewa, somewhere in Nilai, Last minute gak tu. Veil tu sangat membantu okay. Kalau tak, mesti tak naik seri baju Deby. So kain + upah baju + beads + veil = lebih kurang RM6++.


Veil ni la yang menyerikan baju Deby
 Handbouquet pulak aunty Deby yang buatkan. Let me tell you, berat sangat2 nak pegang. Dalam 40+ rose buds aunty Deby guna. So nasihat Deby, jangan buat handbouquet besar macam ni. Seksa pengantin je. Hehe

Besar kan handbouquet saya? Hihi

Deby dah tak ada pape lagi untuk review kot? Lepas ni post2 Deby pasal idea2 kahwin lak. Hihi. Tarikh masih lagi dalam perbincangan. Yelah, susah gak sebab Deby jauh di sini kan. Tapi agak2 Deby lambat lagi, maybe end of next year or early 2013. Masa bincang time tunang haritu janjinya ikat 2 tahun. So InsyaAllah tak lebih dari itu la. Doakan kami, ye?

Hugs and kisses from London



4 comments:

nur said...

mak aih besarnyaaaa hb..boleh mnyorok kat blakang bunga :P

Cik Deby said...

betul tu! leh sorok perut buncit. hihi

WaTy said...

sweet nye kaler baju~~ :) congrats dear~

Cik Deby said...

Thanks Waty. hehe. Walhal dah lame dah, baru nk review