CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Feb 14, 2012

11 hari lagi

Hi semua. Okay, memang dah berabuk sangat blog nih. Hehe. Tak ada niat nak abaikan, tapi macam tak ada mood nak post. Macam2 dah jadi baru2 ni, hidup pon dah terumbang-ambing dah. Dearies b2b mesti tau apa Deby maksudkan, kan? Tapi selagi tak official, Deby tak mau la post kat sini. Malas betul nak bagi stalker Deby tu baca.

Sekarang Deby nak start countdown.. Lagi 11 hari Deby nak......

BALIK MALAYSIA!!!!!!

Yay!!!!

Deby awalkan flight Deby, ke 24 Feb. Sebab? Ada banyak benda nak diselesaikan kat Malaysia.

SO Deby ada kat Msia dari 25 Feb smpai 20 Mac. Lama tak? Hehe. Boleh celebrate birthday Deby kat Msia! (Ehem! 3 Mac yekkkk kawan2 semua)

Ramai betul orang Deby nak jumpa balik Malaysia nanti.

Mula2 Deby nak jumpa:

Family Deby
Pastu Deby nak jumpa plak:

Family Mr F

and of course, Mr F (rasenye dah byk kali deby post gmbr ni)

Pastu tak lupa juga:


Dan juga, orang yg Deby rindu sangat2:

adik kesayangan. <3
and lastly, dearies yang comel2 belaka kat group:

korang semua memang best!

ps: Selamat pengantin baru kpd Renee Meow and Ayun, korang sgt gorjes!



4 comments:

dhiera said...

weeee.....dah tak lame dah tu~ boleh gosip-gosip dgn deby. hehehe

love Hằng said...

hi! njce blog


pl, visit my blog http://www.manhham.co.cc/

mars mell-o said...

was here to visit your blog back... follow you :)

Fatin Syafiqa Anuar said...

wah seronoknya. :)