CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Mar 24, 2012

Dedikasi untuk Seseorang

Post kali ini adalah dedikasi dari Deby untuk seseorang yang Deby pernah sayang satu masa dahulu. Deby tak tau lah kalau dia baca atau tidak blog Deby ni, tapi yang penting doa Deby supaya dia akan hidup bahagia sampai ke akhir hayat akan sampai pada dia, sedar ataupun tidak.

Deby kenal dia lebih kurang 8 tahun yang lepas. 'Suka' pandang pertama, seriously. Hehe. (bukan jatuh cinta pandang pertama ye, jatuh suka jerr). Panjang cerita dia, tapi tak perlu la kot nak cerita kat sini.

Deby dapat tau yang dia dah bertunang, dan bakal melangsungkan perkahwinan tidak lama lagi. Alhamdulillah.

Untuk dear, I will always pray for your happiness. I never regretted meeting you, loving you and leaving you. I will always cherish those moments with you  and I thank you for loving me, even for a short while. Its clear now we are not meant for each other, but alhamdulillah we managed to find the other half that we coveted so much. I'll pray that you'll be the best husband, partner and father to your wife and child or children that you may have in the future. This song is for you, and for me too.  








Lyrics | Adele lyrics - Someone Like You lyrics

2 comments:

Cik Zimie said...

even takde kena mengena dgn lagu ni, tapi bila dgr lagu ni, sedih sgt.sooo meaningful

dhiera said...

internet macam siput tak dapat menghayati lagu ni..