CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Mar 19, 2012

jumpa geng b2b + update sikit

Ok, lama sesangat tak post blog nih... Maaf la, bila balik Malaysia aritu Deby tak sempat2 nak post blog, tak ada masa pon ye, malas nak post guna tablet pon ye. Deby tak bawak balik laptop.

3 minggu kat Malaysia. macam2 jadi. hehe. yang paling penting, Deby dah pass semua barang2 orang kirim. Lega hati sket.

Yang penting Deby dah pass jersey MU yang Dhiera n Zimie (both b2b) order aritu. Jumpa diorang kat Alamanda je. Alahai terasa diri ini sangat giant compare ngan Dhiera n Zimie nie. masing2 comel je.
Sempat juga jumpa Faiz and Suria. Cupcake yang Faiz bagi sangatlah sedapppppp.. :D

soriii gambar tak cantik!

yang paling best balik nie memang MAKAN, MAKAN and MAKAN. non-stop. sampaikan deby gain balik weight yang Deby lost masa kat London tuh. Adeh. Mari kuruskan badan balik....

Deby sempat la jumpa family en Tunang. Dating ngan adik dia (adik dia belanja.. hiks), g rumah dia kat Johor sana tuuu (sampai kena saman speed trap) and family dia pon ada datang rumah. Tak sangka mak n ayah dia sangat2 baik n sayang kat Deby. Asyik call tanya kabar, etc. Jumpa sedara mara dia pon macam ok je semua. Hopefully memang macam tu la. Hopefully pas ni tak ada apa2 masalah sampai lar ke jinjang pelamin. Aminnnn... Bila nak kawin? Mak dia cakap aritu tahun depan, naik pelamin skali dgn adik dia. tapi bergantung lah. so tak set lagi betul2.

Adik en tunang belanja kat Paddington House of Pancakes

Oh masa birthday deby aritu (3 mac ok), family celebrate dengan buat BBQ and Deby dapat 2 cake. mana tak gain weight balik. hahah. <3 my family sooo much!

2 cakes! adehhh

Hati saya masih di Malaysia, ye. Tapi jasad dah ada kat London. And pale tengah sangat sakit sbb jet lag. 

Ok bye!




2 comments:

Cik Zimie said...

deby!! sobb balik dah dia.best sgt jumpa deby,dhiera n faiz.rasa mcm dah lama kenal.thanks sgt10x belikan barang tu n lyn kehendak kitorg ni.hanya Allah dpt membalasnya.hihi deby blaja elok2 tau.ada rezeki kita jumpa lagi muahhh!

pika pikah said...

bestnya pegi london! teringin 1 hr nnt, insyaAllah...

sila jenguk my blog & join contest sy! :)

http://pikapikah.blogspot.com/