CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Jun 5, 2015

Senarai Vendor Kahwin 2015

Salam...

Lama betul Deby tak posting. Busy dengan studies, plus sekarang lebihkan twitter dgn instagram.

Deby sekarang tgh prepare nak habiskan phd. at the same time, busy prepare nak kahwin.

Yup, InsyaAllah tahun ni Deby akan kahwin. tarikh dah ada, tapi terpaksa rahsiakan dulu. bila kad dah siap baru leh gitau. hihi. Lewat sangat kan kahwin? patut haritu 2012, ni dah 2015. takpe lah, jodoh ni urusan Allah SWT. dh tertulis Deby kahwin lambat.

Dalam2 Deby nak prepare untuk kahwin ni, Deby sedar bila guna Encik Google tak ada banyak dah review2 vendor, group B2B kat fb, etc. tak semeriah tahun 2011/12 dulu. Dulu2 Zimie, Renee semua ada posting2 review yang sgt2 membantu. Sekarang dh tak ada sgt. Taktau lah kenapa, mungkin orang lebih kepada fb? Ataupn vendors tak kasi share harga kat blog?

Jadi Deby decide nak post review vendor, vendor2 yang popular skrg, vendor2 yg deby nak recommend dan harga, kalau boleh. Harap2 dapat membantu b2b kat luar sana.

Ni master post. nanti Deby akan link kan individual posts kat bawah ni ye.

Senarai Vendor Kahwin 2015
1) Senarai Makeup Artist 2015
2) Senarai OP (official Photographer) 2015
3) Senarai OV (Official Videographer) 2015
4) Senarai venue sekitar Kuala Lumpur 2015
5) Senarai venue sekitar Nilai/Putrajaya 2015
6) Senarai designer baju nikah/sanding 2015

Love,



3 comments:

Syafiqa Syeba said...

hoi hoi

Cik Deby said...

Booo perantin baru

M said...

nak bertanya jika deby akan terus post about wedding lagi x? :P senarai MUA byk membantu!! hihi
tk and semoga wedding dipermudahkan!