CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Jan 4, 2012

Cincin idaman

Salam semua. Tadi Deby tetiba terasa nak baca blog lama Deby (Deby ada blog English, tapi dah tak update dah sekarang). Dalam banyak2 post, Deby terperasan satu post ni, tentang guide how to buy a ring.

Dalam post tu Deby mention, cincin idaman Deby macam ni:
Berangan sangat kan? Tapi tu lah, lepas dah tunang ni, baru Deby sedar. Tak kira besar or kecik diamond tu, real or only zircon, yang penting tujuan apa cincin tu dan siapa yang beri. Cincin tunang Deby adalah tanda ikatan Deby ngan Mr F, ia adalah langkah pertama sebelum menjadi suami isteri. Dan cincin Deby ni adalah lebih berharga dari mana2 cincin yang wujud dalam dunia ni. (ok, mood jiwang balik. hehe). Jadi Deby sangat bersyukur dengan pemberian en tunang. <3

Eh alamak, Deby ada kerja kena buat. Kerja yang sv bagi sebelum cuti aritu tak settle2 lagi nie. Abis lah saya... >.<

Nanti dah settle kerja ni Deby akan post guide untuk memilih diamonds k.. :)

XOXO




7 comments:

Syafiqa Syeba said...

LIKE! :)

Cik Deby said...

hehe. Like! juge

Dell said...

Betul tu . sape yang memberi tu penting . ehe. name tunang Dell pun bermula dgn huruf F. haha . ;p
follow me back ye .
ceritabakalpengantin.blogspot.com
comel blog kamu...^__^

Epa Zarifa said...

totally agree!!

hari tuh dah jumpa cincin macam tu kat poh kong, tapi gold la... nyaris nak amik... hehe

jom exchange link

http://epagroove.blogspot.com

dhiera said...

setuju deby!!
tak kesah cincin tu zircon ke diamond ke? 10k ke seratus ke?

yang penting sentimetal value cincin tu lebih tinggi nak banding kan dengan cincin yang lain kat dunia ni sebab itu cincin risik/tunang/kahwin dan paling penting orang yg memberi ye~

Cik Deby said...

Dell: Deby dah follow ye

Epa: hee xmampu la nk pakai 3 diamonds camni. satu je bleh. huhu

dhiera: btul2! yg penting sentimental value dia. hihi

nurkaloi said...

perghhh kaloi pun nak camni