CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Jan 2, 2012

Fallen In Love Again


Adui, ni lagi satu entry jiwang. Hukhuk. Entah kenapa lately asyik jiwang je Deby ni. Masalah tul.

Baru2 ni Deby macam kecik hati sangat ngan en Tunang. Susah nak cakap kenapa. Tapi memang kecik hati betul lah. And punyalah kecik hati, sampai Deby sanggup post ni kat facebook:


Kejam tak Deby? Sampaikan adik en Tunang boleh like post Deby tu. Isk. Isk. Tapi masa tu memang kecik hati sangat, sampai Deby berazam tak mau contact en Tunang. Biar dia lak carik  Deby. Konon nak test la bapa lame dia boleh tahan kalo tak contact Deby.

Guess what? En Tunang tahan sehari je. Tu pon sebab dia balik kerja penat, masuk bilik terus tertido.

Pagi2 tu dia bangun terus BBM Deby. Ok la, tapi Deby buat2 tak kisah sangat la. Macam tak ada perasaan gitu.

Pastu en Tunang pelik la kot. So dia buat2 la sweet camtu. BBM pon manis2 jeeee. Hikhik. Still Deby buat2 biasa lagi.

Sampailah tadi. En Tunang BBM, simple je pon: "cyg, abg pergi keja dulu k. Muah"

Deby terus jatuh cinta balik!!! Nak tau kenapa? Sebab en Tunang tak penah bahasa diri dia abg ngan Deby. kitorang lebih kepada awk sy, or i u je. Tapi tetiba tadi dia gelar diri dia abg.

Terus ada bunga2 dalam taman. hehehehe.

Betul la cakap orang. hati perempuan ni macam kerak nasik. Kejap je cair. Hehe.

Isk. ok2. cukup2 la entry jiwang. Kbai!

P/S: tadi tengok vid nikah b2b Rilla. Awww, sweet sgt. nanges sket part hujung2 tu (ok, deby mmg slalu nanges masa org nikah. syahdu je). Bila la agaknya turn Deby ye?

XOXO,


2 comments:

Izyan Helmi said...

best kan kalau sesekali panggil sweet2 mcm tu. kalau hari2 nnt benda tu dah jd kebiasaan dah xbest lak..hehe

dah dpt byg muka deby senyum bile dpt msg tu :p

Cik Zimie said...

mcm same je ngn zimie.hahah

tak bukan pe, salo kalau sehari dua mcm buat tatau, mesti si dia akan tercarik2.lepas tu mula la buat ayat sweet, camne la pompuan tak jatuh hati kan?haihh cpt bebenor kite ni cair kan.tapi perasaan tu best tau.hikhik