CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Apr 22, 2012

Product untuk double chin

Ello.

Semalam ramai orang tegur Deby nampak kurus. ayat2 cam "did you lose weight?" memang sangat menyeronokkan. SV pon tegur. (tapi lepas tu dia cam marah plak ngan Deby sebab masih tak ada progress, so ilang kejap kegembiraan tu.)

Pastu ada 2-3 orang tanya Deby apa rahsia leh kurus nie? Haha. Well.... nanti Deby citer kat post lain k.

Yang Deby nak citer kat sini pasal double chin. Bila Deby gemok, memang nampak sangat double chin tu, plus dengan muka bulat. sangat obvious.

Tapi semalam sorang group member ni cakap, muka deby nampak makin sharp, less rounded. and double chin pon dah x nampak sangat.

Ada beberapa sebab yang Deby leh fikirkan.

1) sebab Deby dah lost weight. Dalam 5 kg gak la.
2) sebab Deby pakai tudung bawal, vs dengan pakai inner shawl. inner shawl memang sgt membulatkan muka
3) sebab deby memang pakai satu cream nie.

So Deby nak introduce kan satu cream nie kat semua. Deby dapat free full size aritu. Brand adalah Yves Rocher. Yves Rocher ni datang dari France. Dan kat sini dia murah dan sangat senang nak beli online. Dan dia bagi sangat banyak freebies. Suka gile.

Ok ni product yang Deby cakap tu:
Brand: Yves Rocher
Line: Oval Lifting
Name: Redensifying Care Face and Neck (anti-slackening)
Price: UK - £29.50 (on sale £16)

Memang berkesan bagi Deby. Deby pakai tiap2 malam sebelum tidur. Cuma sapu kat leher, dari bawah leher tarik ke dagu. 

Deby teringin nak try kat pipi pulak, tapi Deby malam2 pakai Caroline Repairing Cream, sebab nak reduce kan bekas jerawat. :)

Deby tak tau harga product ni kat Malaysia. Tapi setau Deby Yves Rocher ni lebih kurang harga Body Shop. so pandai2 la estimate ye.

Yves Rocher store boleh didapati di: Sunway Pyramid, Subang Parade, One Utama, Alamanda, Fahrenheit88, Mahkota Parade, Suria Sabah.




2 comments:

i.Z.z.A.t.i S.a.N.U.s.I said...

salam, deby, ovale lifting kalau pakai mmg ade rasa sakit2 ke? sati pakai rasa sakit kat tulang pipi. atau sebab sati massage kuat sangat? bagi tips sikit... sati pakai skali dgn elixir yg botol hijau tu. kat sini ovale lifting ni rm140. yg day punye rm130. bla kira harga deby quote tu... rasa ok je beli kat malaysia. rm4.90 x 29.50ound = rm144.55 . so mmg tu la harga nye pun...oh btw, lepas sati baca blog deby, the next day sati berkejar g alamanda nk dapatkan ni. dah rasa pipi kurang chuby sikit. perasaan diri je la. huhu. thanks for the tip =)

Cik Deby said...

Hi Sati. Stakat nie deby pakai xpernah lak rasa sakit. Tp deby xpakai elixir tu.
Kat sini slalu ade promotion, day crean + night cream for £30. Hee. Mase ni la beli byk2 sbb murah sgt.
Tp utk deby mmg btul2 berkesan lar. Hee. So mahal pon xpe