CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Feb 8, 2013

A day in the snow

Macam biasa, snow di London memang sgt rare. Tahun lepas snow sehari je di bulan februari. Tahun ni bulan januari pulak. Fyi, the coldest months in UK are January n February.

Tahun ni tak enjoy snow sangat, walaupun seminggu gak snow. Busy bangat. Sekarang pun busy gak ni. Sabtu ni ada progress presentation dekat sponsor. Haish. Hopefully semua okay.

Meh tengok gambar snow. Snap dekat Hyde Park. Lari kejap waktu keje (Hyde Park kat belakang Imperial College ni je). Maaf banysk camwhoring. Semenjak Deby tukar ke note 2 ni, memang banyak betul camwhoring. Yelah, camera depan cantik. Hee.

Pssst: kat atas pale deby tu actually safety goggles.  Terbawak dari opis. Hiks.

4 comments:

Zimie said...

debyyyyy how are u? lamanya xberhubung ewah. dulu zimie kan selalu menyibuk dekat blog ni hiks.

bestnya tengok snow2 tu :)

H Y D E said...

nama saya macam disebut je kat sini?

kih kih kih

Cik Deby said...

Zimie: aawwwwww lama gak tak menyinggah belog zimie!


enchik hyde: ehem! taman anda disini sgt cantik yer

akifa naila said...

liburan yang mengasikkan.. salam kunjungan blog walking B Spot, Tutorial membuat blog dan tips seo gratis