CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Jun 9, 2011

Main makeup2 virtually

Semalam deby gatal la surfing byk blog b2b, terjumpa laa satu link ni. tapi ampun lah, deby dah tak ingat kat mana deby baca. Walaupun deby agak ketinggalan pasal website ni, tapi deby share gak la dengan korang semua sebab cam deby excited gile semalam. hihi.

Gila best kot website ni. Before this banyak gak deby try online makeover, tapi sebab deby bertudung, so payah la nak buat blusher and bronzer tu on the perfect spot. Tapi website ni kita ley adjust. memang best.

nama website ni---> taaz.

Nak tengok x contoh deby buat tadi?

tapi separuh je... segan. hikhik
bleh buat mcm2. sukeeee....

6 comments:

CikYuzz said...

nk try gak la..hehe :)

Cik Deby said...

jum try... tp tu la, pas dh buat nie, deby dok pk2 cmne laaa nk buat for real. xreti. hihi

zimie said...

cik lijah yang promot website taaz tu.hehe.best kan virtual make up.hihih

Miss Sunshine said...

deby, nape separuh je... nak tgk full tau...
kita dah email deby tau tanye pasal caterer tu...

Cik Deby said...

zimie: a'ah, deby dh lupe ktne deby bace post psal ni. hihi

hana: haa... malu lah nk letak full. xlawa ponnn. hukhuk. deby dh reply email tau

anaztasias nora aira said...

ehehhehe nak try juga :)