CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Jun 29, 2011

ingatkan cream, rupanye kuning.....

Salam semua.

2 3 ari lepas deby ada beli veil panjang. bagi deby ok lah, tak berat sangat, tak simple sangat. just nice. deby dah nak lompat tinggi2 sebab selesai dah semua. tapi bila deby bawak balik, deby tengok kaler die sebenarnya kuning, bukan cream. kat kedai nampak laen.

sila abaikan bilik yang bersepah ini ye
Nampak kuning tak? sebab baju deby kaler cream, agak2nya pelik tak? nak try pon xley, coz baju dah kat kampung. haih.

kalo veil lagi pekat dari baju takpe kot????

6 comments:

Miss Sunshine said...

Hmm, tak tau nak kata... sebab kalau tak tengok dengan baju, susah nak decide.. Hmm, memang susah jugak kalau beli tudung tak bwk baju.. takut colour lari... Beza sangat ke warnanya?

Cik Deby said...

kaler die pekat sket. more to yellowish. hurm. tu laaaaaa... beli pon sbb jumpe murah. adehhhhhhh....

zimie said...

ok kut deby.hehe try la ye pakai dengan baju+veil.tngkap gmbr post dekat sini.nanti kitorg ley tengokkan sesuai atau x.hihi

Cik Deby said...

zimie, deby kena blik umah sane dlu bru ley test. haishhh... de ni kang last minute lari2 carik replacement nie

Puan El said...

boleh je deby...mcm el kan. jubah nikah el kaler gloomy white. tp tudung el kaler creamy gitu... nasib ade cahaya lampu yg yellowish tu, so xnmpk beza. then outdoor shoot pun ok. sbb cahaya matahari..

anaztasias nora aira said...

nora nampak mcm cream je atau mata nora salah tgk hurm