CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Aug 28, 2011

E-day: Official Photos

Salam semua.

Akhirnya Deby dapat gak ambil softcopy gambar-gambar dari OP. Yay! Yang printed version tu tak tau lah bila dapat, tapi tak apalah, yang penting dapat tengok softcopy dulu. Sat g kempunan kang bila kat london nanti. :D

Sekarang Deby tengah busy nak packing barang (walhal tak buat lagi), shopping barang (tak settle lagi, dah 4 hari berturut2 keluar shopping), dan sebagainya lah. Jadi, Deby akan upload gambar dan review kat sini macam kura-kura la ye, sikit2.

Jadi ini a bit sneak peek ye.

Rombongan lelaki - :D

Deby n hantaran


<3 kengkawan semua!
Jeling-jeling. ngee
 



6 comments:

Cik Zimie said...

auwwww comel nye deby.btw suka gak hantaran semua tu.cantik4x!!:)

Cik Deby said...

awww.... thx zimie. camni deby nak cpt2 review hantaran la. ngee

miszatie said...

comelnye u debby!!! congratzz tau!!..

exchange link ye
http://miszatie.blogspot.com

Cik Deby said...

thanx zatie!! okey, kte tukar2 ye

hidayah hiddensity said...

dear,sweet nyer! wah hantaran juga cantik!! tahniah..

Faidhatul Arfah said...

congratulations ! anyway , slmt hr raye nahh. heee