CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Aug 4, 2011

Hari Terakhir di Tempat Kerja

Hari ni patutnya hari last Deby kat uni deby nie. Borang serah tugas semua dah isi. Opis dah abis kemas. Laptop opis dah abis dikosongkan, tinggal nak pulangkan balik.

Sebabnya? Opsss... Deby bukan berhenti ye. Deby kan nak sambung belajar? Jadi, start minggu depan Deby dah cuti.

Sedih pulak nak tinggalkan uni ni. Hari2 terakhir deby kat sini, deby masih menabur bakti. Memang kira all out la buat kerja. Nasib baik students tak ade. Kalo tak lagi susah.

Baru yesterday deby turun putrajaya untuk satu meeting tu. pas meeting banyak pulak kerja kena buat. Walaupon deby dah serah tugas, tapi tak sedap hati sangat. Yela, deby memang involve dengan program tu dari awal lagi. Kebanyakkan memang deby buat. Jadi tetiba nak tinggalkan~~~~ haih. In fact, seniors deby mintak jangan cuti dulu. Lagipun visa tak buat lagi kan? tapi selagi deby kat kelantan ni, selagi itu kerja melambak2, selagi itu deby x prepare apa2 untuk pergi london.

Lawak tak? deby langsung tak prepare apa2. packing tak, shopping tak. accommodation kat sana tak dapat lagi. Macam relax je. Walhal tarikh deby supposed pergi --> 15 Ogos.

Oh esok deby akan angkut semua barang balik KL. tapi deby tak packing lagi. hahahahaha. En Tunang pon akan turun kelantan esok untuk temankan deby drive balik. rasanya deby dah biasa drive sorang2 ni, tapi agaknya nak bawak barang banyak2 cenggitu kan, sebab tu En tunang risau.

Bila laaa nak packing ni?






3 comments:

Puan El said...

Good Luck dear...may ALLAH bless u! and take care ya!

zimie said...

goodluck dear!!dah nak berangkat belajar dah dia.do make us proud.eceh :)

~S~ said...

Hi, Congrats on your coming wedding!

Have anything special for your special first night?

here at LINGERIE CABIN we have variety of gorgeous lingerie that are going to make your first night an unforgetable moments. come and visit us!

Click Here: Lingerie Cabin