CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Aug 17, 2011

Geram dengan OP

Salam semua. Lama Deby tak update blog nie. Yelah, niat dihati nak tunggu dapat gambar bebagai dari OP Deby.

Tau tak, hari ni officially Deby dah jadi tunangan Mr F selama sebulan? :D

N yang lagi Deby geram, OP call Deby 2 minggu lepas, claiming gambar akan siap minggu lepas. So Deby happy la.

LAgipon, kan Deby sepatutnya pergi London 15 hb? SO itu la yang Deby cakap dengan OP dulu, so that Deby akan dapat gambar before that.

Tapi sampai sekarang, hampeh! Deby message n call dia, dia tak balas n tak angkat pun. Geram sangat.

Kalau betul Deby fly 15hb, memang kempunan la tak dapat tengok gambar. Nasib baik Deby terpaksa delay sikit.

Tak kisah la kalau tak siap lagi, bagitau la elok2. Kalau orang message tu reply la. Kalau orang call tu angkat la. Bila diam diri macam ni, lagi la orang sakit hati. Lagi satu, kalau tak boleh meet deadline tu awal2, bagitau je. senang. tak ada la orang tertunggu2.

Oh, Deby dah delete list kat tepi tu, so biarlah nama OP ni jadi rahsia. :)

P/S: Baru buat visa tadi. Alhamdulillah, semua benda dah settle. Sekarang tunggu je visa tu siap, pastu tempah flight ticket. Tak sabarnyeeee




2 comments:

Cik Zimie said...

deby,my case lebih kurang u.sampai skrg tak dapat gambar tunang.masalahnya yang buat tu kawan en tunang.masuk ni 3-4x tanya,tapi jawapannya 'masih tengah edit',etc.dalam hati lamanya kau nak edit.masuk 2 bulan gambo tak siap2.time kahwin,takmo hire dia.geram!

Cik Deby said...

Zimie, same kes mcm Deby ke? Geram sgt2 kan!!!!!

mmg xmo hire die. Sampai skrg pon die still senyap lagi. hanginnyeeee

tp at least OP zimie jawab la jugak. dr OP deby yang langsung tak angkat fon nie?