CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Apr 26, 2011

Cerita Mini Pelamin

Mini pelamin MD kata nak buat sendiri. Jadi Deby pon happy lah, sebab boleh custom made ikut suka. hihi

 - bahan-bahan:
       i) pomander ball x 6 ( nak cari kat nilai 3 nanti)
sweet kan? ni Deby amek gambar kat satu kedai kt KB nie
          


   







   ii) carpet bulu-bulu
     iii) throw cushion (nak survey kat jusco n kedai kat tepi jalan serdang, bak kata MD lah)
     iv) lighting (spot light kecik tu. belum carik lagi)
     v) stage (orang opis mama buatkan)
     vi) flowers (rasa nak guna fake flowers je. banyak budget kalo nak beli fresh flowers.)
     vii) tempat letak bunga 3-tier (ni mama cakap nak carik kat nilai 3 gak)
     viii) kain satin, etc untuk background
      
For your info, inspirasi untuk mini pelamin ni adalah based on zaifie zainal creations and ada satu bridal fotopages nie. 


2 comments:

Miss Sunshine said...

nanti nak tengok mini pelamin yang dah siap tau.. =)

Cik Deby said...

jgn risau, mesti deby update punye. hehe