CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Apr 28, 2011

Nak sewa dulang hantaran, anyone?

Deby nak sewa dulang hantaran lah, kalau dapat colour putih lagi best. Sebab bila deby congak2, kalo beli kat nilai 3, RM30 (buy 1 free 1), Deby nak beli 7, so akan jadi RM120.

Boleh ke dapat sewa yang murah2 ek? Anyone? Help?


14 comments:

lovelyadibah said...

deby area mana?

Cik Deby said...

kl and nilai.

lovelyadibah said...

rasanya ada yang sewa..tp bukan area kl la rasanya..tp leh tanya la

cik atia:renda-perancis.blogspot.com
kina: ourweddingjournal.blogspot.com

tp try la..:)

Cik Deby said...

ohhh... mekacih dba... :)

iedaurora said...

Sewa memag murah tapi susah nak cari kan...

hidayah hiddensity said...

letak la picture dulang camner nak? mana tau bila blogwalking ternampak bley bgtau..

ElyaElmo said...

debyy...elya ade nk sewa dulang mahu kah? eheh ni contoh gamba .
http://3.bp.blogspot.com/_SNbk3wjvijA/TEMd515qgmI/AAAAAAAABQA/L0-eaFhmBgM/s1600/bekas.jpg

Cik Deby said...

Ieda: yg problem nye nak carik ikut kehendak ati mama deby. hihi

hidayah: nti kalo i jmpe i letak ye. my mama nak something macam kayu kayan gtu kaler putih.

elya: i dh tunjuk kt mama. hihi. u kat area mane eh? nti i contact u

~ mizzAmy ~ said...

i ada dulang tp x guna lagi. kena kasi sewa lepas i guna lah. hehehe..

Darah Manis said...

cik deby....Cik El ade pinggan bulat warna putih susu ala creamy 12 inch. tp ade 10 je... if Cik Deby nk sewa boleh tp lepas el nye majlis la... nti mlm baru Cik El pos pinggan yg Cik El ade tu. ok? pape pun,nti pergi kt my blog ek. http://kampungkebandar.blogspot.com

zimie said...

hai deby.zimie here.i ada dulang.jenis tray putih.beli kat nilai jugak.mind to sewa with me?ke dah jumpa?;P

Cik Deby said...

Deby tgh pk2 lg nk beli or sewa. hihi. kalo ade gmbr share2 la ngn deby ye...

zimie said...

deby.can go to my entry here http://kahwinbetulbetul.blogspot.com/2011/04/dulang-hantaran.html

i dekat area seri kembangan.ada 7 biji dulang.kalau nak sewa, after 11 jun ye.hehe

feroz said...

i ada dulang hantaran siap rm1000 warna biru hitam siap ada payung tergantung kt dulang tu. 9 dulang sewa rm250 je kena pulang balik tanpa sebarang kerosakkan. call me 0127937308 untuk nk tgk gabar dulang saya. area sepang, klia, salak tinggi, nilai.....-kamal azira-