CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Apr 27, 2011

Update: MUA booked!

Deby sangat2 happy ari ni. Deby berjaya book MUA yang Deby suke. Bagi Deby cantek, simple but nice. Not too over, not too little. Just nice.

Sape? Iye, Deby tak de lah berangan nak hire Salima, or Ayangkamell, or nama2 besar lain tu. (maybe masa kahwin nanti ada budget extra, boleh la ye. hihi).

Jadi, Deby telah hire MUA yang paling cantek penah Deby nampak, Vee dari elfaiiziens.

Among her latest work. Lawa kan? credit to elfaiiziens.com
Gojessssss
I'm sure most of you kenal kan Vee, hari tu Deby stumbled upon website dia, pastu terus jatuh hati. Hehe.
Hopefully Deby akan nampak cantek macam gambar2 nie. Hihi.

Oh, Deby nak mintak pendapat, rasanya patut x Deby buat trial makeup atau tak? Deby terasa nak buat, tapi mmbr Deby cakap x perlu. What say you?

6 comments:

nida-razak said...

cantik!! =) ikot deby la rsa cna, nk wat trial or not..mcm nida..nida mmg prefer trial..coz nida ni sensitif sket bhagian mata..ari tu time tunang..even akak nida je yg mekap kn nida, n dia da slalu mekapkn nida..nida tetap mintak dia wat trial mekap..huhu..

Cik Deby said...

a'ah kan. hurm. bagus gak trial dulu, boleh deby try tgk kalo pakai lens colour2 pelik x? hihi. n boleh gk choose false lashes tu kn? hihi

nida-razak said...

hehe..tula..ble da trial..ley kita nak demand sket untk yg real nnti..hehe

~ mizzAmy ~ said...

mmg cantik! simple n sweet. yg penting x over kan?

Cik Deby said...

btul! x over, simple and sweet. hihihi.

Waddle Waddle said...

Cmane ye nak contact Vee? Saya ada buat booking through webiste dia, tp no reply yet..huhuhu...cmne cik deb contact ye dgn dia?