CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Apr 27, 2011

Update: OP booked!

Okay, Deby dah book OP. Boleh plak Deby booked OP dulu dari benda lain ye.

So OP yang menjadi pilihan ati Deby adalah Isz, dari iszupictures. Deby kenal dia pun dari majlis uncle and aunty Deby kat Subang, he's their official OP. Kerja dia memang okay, Deby berkenan sangat dengan dia punya story album, nice. and harga dia reasonable jugak, tapi Deby ambil sticky album je, sebab save budget and baru engagement, so tak perlu la story album bebagai. Hehe.
uncle and aunty Deby. kahwin last year. Muda ek? Beza Deby ngn uncle deby ni 5 tahun je. hihi

ada gak other OP yang offer free outdoor, tapi harga dia lagi mahal lah. Tapi bagi Deby, dah lah Mr F tak datang pon masa majlis tu, takkan nak shoot sorang2 kot? Dahlah Deby tak suka ambil gambar. (Seriously, Deby malu sebab bukannya lawa pon and kaku depan camera). So x perlu la outdoor shoot.

So kalo sesapa nak tau pricing dia, boleh lah email Deby k. Or contact dia je terus. Deby suka gak dia punya PR, after Deby email for quotation, dia call Deby tau tanya ada pape permintaan or Deby nak tanya pape ke. Best lah. Hehe.

So Deby letakkan sepenuh kepercayaan kat isz, harapnya semua cantik2 nanti.

P/S: Deby risau tak dapat MUA lagi yang within budget Deby, Vee tak balas2 lagi, so rasanye memang confirm tak dapat lah. Help, please?

5 comments:

lovelyadibah said...

budget deby bp??:) owh hi!!dba link n follow awak eyh!!:)

Cik Deby said...

erm. dlmm 300 je. sket je. >.<

nak amek MUA yg hebat2 tu xde dlm budget lah.

lovelyadibah said...

kat mana ada eyh..farina jamal?or vee??salima??huu~..sapa lg..dba ada kawan2 yg makeup kan..leh r try tanya kan:)

Cik Deby said...

oh. i got good news! deby dapat hire vee.. oh sungguh happy! <3 <3 <3

opps. terlebih plak. hihi. nti deby nk post la. hihi

thx dba.

hidden identity said...

deby..suke bace blog awak..sy pon amek iszupictures gak for engagement tapi engagement sy belom lagi..nov ni..nak tanye cepat tak die bagi final album?