CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Apr 26, 2011

Sneak Peek: Goodies

Ni Deby saje nak share, salah satu dari goodie yang Deby akan bagi kat guests nanti. Murah sangat2, less than rm1 kalau beli banyak. (opps, kantoi dah)

kelopak bunge sabun... wangi sangat!

Tapi nanti Deby (or lagi tepat, MD) akan ubah sket, campur pink + cream untuk 1 bekas, and ribbon akan tukar dengan ribbon yang nampak mahal sket. 

Ok tak? Dalam goodie bag nanti ada bunge ni dengan brownies atau wajik. mama nak bagi wajik. bagi deby, terpulanglah, asal cantik dan sedap. :)

Bag dia kami akan carik paper bag yang boleh tutup tu, warna cream, kat belah bawah akan lilit pink lace, pastu kat belah tutup nya akan letak ribbon pink polka dot. Nanti dah siap Deby akan share, ok?

Inspirasi. Sumber dari google
Tag pulak Deby nak tempah dengan faizah dari ilikecard2. Comel je, design polka dot gak. Hehe.

P/S: tetiba sedar ramai yang buat majlis theme pink. Adeh. Rasa nak ubah theme, tapi MD tak bagi. Huhu.





4 comments:

hidayah hiddensity said...

deby beli mana!! nak gak. kita baru tgk kat craft potion tu..

Cik Deby said...

yang mane? bunga tu ke? ni deby beli kt kota bharu. beli sket, 20 pcs rm20.

Miss Sunshine said...

Deby suka polka dot eh? hehe.. =)

Cik Deby said...

a'ah... chomel ok. hehehe
seb baek baju xley wat polka dot. :p