CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Apr 25, 2011

Orang Kuat Deby

Memang tak ada benda lain dalam fikiran Deby sekarang. Mesti ada 2 isu ni:

1) tunang

2) PhD

So post hari ni Deby nak cerita pasal isu no 1 la. Lepas ni cerita pasal PhD pulak.

Makin hari makin pening pasal tunang ni. Nervous pon ada, takut tak jadi macam yang Deby nak. Sekarang ni tulang belakang majlis Deby ini adalah:

a) my dearest mama. (walaupon kekadang mama dah transform jadi momzilla, tapi still mama banyak tolong. Ok, bukan tolong, mama lah managing director untuk majlis Deby. Selepas ni, Deby akan refer mama sebagai MD ok)

b) Huda. my best friend zaman uni. one of the eight. hehe. Sangat banyak input walaupun kekadang Deby takut nak cakap banyak ngan dia, sebab rasa cam isu ni sensitive sket. But i love ya babe!

c)  amoi a.k.a ida. Yes amoi, you will be my maid-of-honor (err, well, you know what I meant). BFF!

d) My Mr F, of course. Sangat-sangat understanding. Dengar je Deby membebel tiap-tiap hari pasal benda ni. I heart you, dear.

And tak lupa jugak rakan2 sekerja di sini, Seperti Cik Yan and Cik Umi sebab dengar Deby celoteh macam2 pasal majlis ni. Lebih2 lagi Cik Yan sebab follow Deby ke hulur ke hilir survey itu ini. I heart u all too!

4 comments:

anaztasias nora aira said...

huaaaaaaaaaaaaaaaa neves kan heheh gud luck dear :)

Cik Deby said...

mmg sgt neves! tp semue org ckp lame lg, so ley relax lg. tp tidakkkk.....

hidayah hiddensity said...

mula skrang.. sebab dis year adalah tahun wedding planner cari makan. wedding sgt byk till tahun depan, takut awak susah dapat vendor yang nak nant.

Cik Deby said...

Oh yeke... thx for d info! nk plan la camni...