CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

May 1, 2011

Rose petals

Ni Deby saje2 nak kongsi cara Deby (or lagi tepat, mama Deby) hias rose petals soap yang Deby post hari tu.
Rupanye rose petals  nie boleh main cabut2, Deby tau pun sebab masa Deby nak transfer rose petals ni, dia terjatuh. hehe.

Asalnya macam ni
Pastu Deby tukar petals yang tengah dengan colour pink
sweet x?
letak ribbon kat bawah
Deby suka sangat! Hehe. Kalo nak beli rose petals ni kat nilai 3, pergi kt WS, jangan pergi tempat lain. Yang lain mahal sangat. 

P/S: haritu Deby pergi Semua House, Deby de beli baju siap, lace ngan satin la. Murah. Tapi tengok2 balik ada kotor, ntah kotor pe ntah. Tak boleh hilang. Patah balik nak tukar, tak ada design yang sama, and tak boleh refund, cuma boleh tukar barang je. So Deby beli la kain lace. Now dah tak tau nak hantar mana. Deby ingat nak buat kurung pesak biasa je. Sesapa tau tailor yang murah2 tapi jahit halus? Huhuhu




4 comments:

Miss Sunshine said...

Deby.. kat nilai 3 memang banyak jual barang2 untuk kahwin ye?

Cik Deby said...

a'ah. byk sgt. tp kena pandai pilih la, ade cantik ade x. yang cantik2 kt ZC. tp mahal sket. Deby dok pusing2 1 nilai 3 tu survey sane sini.

~ mizzAmy ~ said...

so sweet sebab white-pink. suka!!

Cik Deby said...

kan kan? dlm byk2 color yg ade (ade purple, merah, etc), ni la pilihan ati. hihi