CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

May 19, 2011

Entri pendek: saya tgh nervous!

Kenapa deby neves? Seyes deby tak paham.

Tak patut pon nervous. Baru nk merisik. Deby pon xde time tu.

So nape dup dap dup dap. Nape asyik tgk calendar? Nape bile tgk tix counter tu rase cam, alamak.

Oh. maybe sebab deby takot families kitorang tak ngam. Takot family dia tak suke. Family deby biase2 je. tak  kaya, tak papa.

Takot nanti mama deby wat keras kepala dia. Asyik sgt dengan adat.

Takot family die pon wat keras kepala gak. Sebab nak simple sangat.

Oh, ideologi families kami pon dah berbeza.

Oh nervousnyeeeeeee

4 comments:

Darah Manis said...

sama la kita cik deby....mama Cik El ikut sgt adat. pastu adat Jhr lg..kalendar jawa dgn kalendar islam...family belah lelaki pulak nk simple2 je...aduyai~~!!
tp alhamdullilah...berjln lancar gk. Cik El doakan Cik deby pun sama...berjln lancar...aminnn...~~! =)

lovelyadibah said...

gudluck deby!:)dba doakan semua nyer dipermudahkan:)weeeeeeeeeeeeeeee

Cik Deby said...

cik el: aminnnn... oh ade gak tgk kalendar jawa ek? info bru utk deby. xnah tau pon ade adat cenggitu. tgk kalendar tu nak tgk sesuai ke tak tarikh ke hape?

dba: thanks dear! aminnnnnn.......

Darah Manis said...

mcm kalendar jawa ni kene selaras dgn kalendar islam and masihi... dia ade hb tertentu yg xbaik utk wt majlis... byk la...sampai pening el...ihihi.. nasib kebetulan ari yg el amek utk majlis nikah,sanding dgn bertandang tu hari baik...=)