CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

May 18, 2011

The Best Bride & Groom Pose Ever

Oh, first time deby kena tag, dengan cik yuzz. Contest ni dibuat oleh b2b emahsomel
So, deby kena bubuh pose faveret deby. So dengan jujurnye deby nak ckp, pose cenggini lah my feveret of all time.

credit: acaii jawe
Kenapa? Sebab husband n wife ni nampak sangat happy, pimpin tangan saje berjalan to the future. ecceh, simbolik gitu. tp seyes lah. deby suke, lagi2 tgk muka yg happy tu. hihi

okay, saya perlu tag 5 orang. erk.


good luck dears! hihi

11 comments:

cik syahira (a soldier's gf) said...

assalamualaikum deby,

TQ dear. such an honored tau. dah lama tak kena tag-tag ni. ok, saya buat ye~

Cik Deby said...

hee... cpt2 buat. good luck dear

Miss Sunshine said...

Deby dear.. Thank you for the tag.. nanti hana buat ye... hihi

Darah Manis said...

uik..dh 2 org tag cik el ni....ok2,pasni cik el cari pic mane yg cik el suka ek!

lovelyadibah said...

HAHA..thanks deby:)insyaALLAH:)

eMaH SoMeL said...

nice!..pic cm gini capture dekat sawah lgi gojes..i loike!..ol d besh cik deby =)

Renee Meow said...

tq dear for tagging.. nanti free i post ni eh.. muahs! :D

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

zimie said...

hehe macam pernah kena tag dengan cik lijah.tu pun tak buat2 gak.adehh.hehe btw nice je pic tu kan.

Cik Deby said...

hana, cik el, dba, renee, carik yg comel2 tau. hihi

emah: thx dear!

zimie: mmg sweet kn pic cenggini. hihi

Darah Manis said...

dh dpt pic yg happening..~~!! =)

Cik Deby said...

hihi. dh tgk post cik el. mmg sweeettt gile gmbr ngah ketawa cam tu. sgt eppy.