CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

May 14, 2011

Saje nk tunjuk gambar

Deby saje je nk tunjuk gambar Deby ngn Mr F. Hihi. Sje nk introduce Mr F ni sebenarnye.

ni masa kat shout awards last year

Kitorang kenal dah agak lama jugak, dari Deby second year kat UTM lagi. Masa tu Deby join festival kolej Deby, join committee futsal (walhal deby tak reti main pon!).

Mr F ni macam ketua activity la, lebey kurang gtu. Deby xpenah jumpa dia pon before this. First time jumpa, Deby ngah marah2 sebab ada problem sket ngan game futsal tu. Pakcik ni plak pelik je tengok Deby marah2 tu (kata dia la).

Pastu dia banyak gak tolong Deby. Last2 jadi kawan baik la. Dulu2 bila dia marah deby, mesti deby nanges. Sekarang dah lali dah. hikhik.

Kalo nak kenang balik zaman dulu2, best woo. Tapi ada gak detik2 hitam (gerun je bunyi dia). Penah ada masalah besar la time tu. Masa tu dah 2 tahun lebih Deby ngan dia. Masa tu nak give up pon ada. Huhu. Tapi entah macam mana, maybe jodoh kuat ke, or banyak bertahan ke, sabar ke, akhirnya kitorang dapat melalui zaman tu bersama2. Sampai sekarang. sebab tu sayang sangat dengan dia. <3 Dari deby kurus sampai la gemok sekarang ni, dia ada dengan Deby.

Harapan Deby moga kekal sampai la bila2. Aminnnn

P/S: td dia call dh beli cincin risik. Oh nape mahal sangat? Dia kata xpe lah, dia tak pernah beli barang kemas untuk deby. I heart u lah dear. hihi. Risau dah.  Takot size salah. Family dia datang ahad minggu depan.

P/P/S: nampak x double chin dalam gambar tu? Camne nak reduce ek?



3 comments:

diana said...

tahniah..
semoga semuanya berjalan dengan lancar..

Miss Sunshine said...

Alahai sweetnya deby.....
Semoga semuanya berjalan seperti yang dirancang ye...
Dulu, cincin risik, kitorang beli same2... simple sangat... die nak belikan yang mahal.. tapi, kite tak nak.. kononnya nak yang mahal masa bertunang... last2 tak bertunang, nanti kahwin terus... Lagi mahal lah cincinnya kan... hahaha

Cik Deby said...

diana: thx

tu la. Deby xnk pon mahal2. watpe kn. biarla budget lebey tu pegi kt cincin tunang. (hohohoho. udang sblik mee nie)

tp mak die insist nk beli sndri. so deby akur je la. nti bakal MIL marah kang. hihi